Toggle Nav
winkelwagen
Loading...

Binnenkijken bij klanten

We hoeven er niet geheimzinnig over te doen: binnenkijken bij het interieur van anderen is gewoon heel erg leuk. Op veler verzoek hebben wij dan ook een speciale pagina boordevol binnenkijkers in het leven geroepen. Jullie gaven aan te willen zien waar onze Eames, Panton en andere designstoelen terechtkomen. We kunnen je verklappen dat het je de nodige interieur inspiratie zal opleveren.

Geen interieur is hetzelfde - laat je inspireren!

In Nederland en België is MakeOver.nl een van de bekendste ‘binnenkijkers’. Met duizenden stijlinzichten en binnenkijkers zullen wij daar met onze Eames inspiratie niet aan kunnen tippen.

Maar wat wij wel kunnen, is de kwaliteit van onze producten laten zien. Met meer dan duizend klantervaringen kunnen we de foto’s voor zich laten spreken. Want achter iedere binnenkijker zit een tevreden gebruiker van een van onze designstoelen.

Zoals je kunt zien, lopen de stoelen steeds verder uiteen. Wij hebben de afgelopen jaren uitvoerig onderzoek gedaan naar wat onze bezoekers echt willen. En dat is een uniek interieur waar geen andere binnenkijker aan kan tippen. Met een groot aantal verschillende kleuren en types is dat eindelijk met de iconische Eames replica mogelijk.

Mix en match jouw eigen interieur met inspiratie van deze binnenkijkers

Ondertussen hebben we het aantal varianten Eames stoelen sterk uitgebreid. Waar we in het begin nog maar enkele verschillende frames en zitjes konden aanbieden, kan je nu de meest unieke combinaties maken.

Wat dacht je van de transparante Eames DSR stoel? Of de lichtblauwe Eames DAW met donker onderstel? Het zijn enkele voorbeelden van de honderden combinaties die jij met onze eetkamerstoelen kunt maken.

Binnenkijken bij iemand anders voelt voor sommigen al snel als kopiëren. Geen interieur is echter hetzelfde en al helemaal niet met de Mix&Match mogelijkheden van Designerchairs24.

Kijk hierboven daarom rustig binnen rond bij de leukste interieurs van het land. Iedere stoel die je ziet, of het nu een design bureaustoel of schommelstoel is, is bij ons in de shop verkrijgbaar. Kan je het product niet vinden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

Denk je nou: dat kan ik ook? Dat zien we graag! Heb je foto's van Designerchairs24 producten in jouw interieur? Stuur ze naar ons op: Upload hier jouw foto('s)

De populairste designs
tegen betaalbare prijzen

Gratis verzending
en retour

Meer dan 10.000
tevreden klanten

2 jaar garantie
op alle producten