Daybeds

 1. Barcelona daybed brown Barcelona daybed brown

  Barcelona daybed brown

  1.487,- 987,-
  today 34% off
 2. Barcelona daybed white

  Barcelona daybed white

  1.487,- 987,-
  today 34% off
 3. Barcelona daybed black

  Barcelona daybed black

  1.487,- 987,-
  today 34% off

Het is een designmeubel waar je niet als eerste aan denkt als jij je study of woonkamer inricht: het daybed. Dit luxueuze ligbed was vroeger uitsluitend weggelegd voor de meest welvarende designliefhebbers onder ons. Tegenwoordig kan iedereen die het er voor overheeft, in het bezit komen van een daybed.


Bij Designerchairs24 is, wat ons betreft, het beste en meest hoogstaande daybed te vinden dat ooit ontworpen is. We hebben het natuurlijk over het Mies van der Rohe Barcelona daybed.


Van der Rohe had op jonge leeftijd al oog voor detail en dat is goed terug te zien aan de afwerking van het Barcelona Daybed. Voor iedereen die een daybed overweegt en veel waarde hecht aan kwaliteit, is dit hét ultieme design ligbed.

Dit is waarom jij een designer daybed moet kopen

Van alle meubelen uit onze design meubel webshop, durven wij te zeggen dat het Barcelona Daybed het meest bijzonder is. Dit ligmeubel heeft een zeer bijzondere uitstraling en nodigt uit voor een powernap.

Stel je eens voor dat jij straks na een lange dag werken languit kunt gaan liggen op dit daybed. Dan kom je pas echt tot rust!


Deze powernap machine is behalve comfortabel ook een lust voor het oog. En het is daarom de perfecte afmaker voor ieder interieur. Van modern tot vintage!

Gratis verzending, retour en twee jaar garantie

Als je online bij Designerchairs24 shopt, kan je rekenen op een designmeubel van hoge kwaliteit. Dit garanderen we doordat we op al onze producten maar liefst twee jaar garantie geven. Dus ook op het Barcelona Daybed van Mies van der Rohe!

The most popular designs
at affordable prices

Free shipping
and free returns

More than 10.000
happy customers

2 year warranty
on all products