1. Eileen Gray table

  Eileen Gray table

  277,- 187,-
  today 32% off
 2. Barcelona Square Table

  Barcelona Square Table

  487,- 367,-
  today 25% off
  In stock

Design tafels

Design betekent voor iedereen wat anders. Wat wij onder designmeubels verstaan, kan door een ander als generiek meubel worden gezien. Dat terwijl het om de details gaat wat nu precies een designer meubel is, en wat niet. Onze collectie designtafels mag zich absoluut rekenen tot meubels van de hoogste klasse.


Onze twee favoriete bijzet- en salontafel designers, Mies van der Rohe en Eileen Gray, hebben een prominente plek binnen ons assortiment. Deze twee designers wisten precies wat een goede, compacte tafel allemaal moet hebben om tot dienst te kunnen zijn.


Het is dan ook geen toeval dat de meest prominente tafels beide van glas zijn. De glazen tafels van Eileen Gray (bijzettafel) en Mies van der Rohe (koffie-/ salontafel) behoren tot de top. En bij Designerchairs24 kan jij deze tafels in optima forma vinden.

Glazen tafels brengen je interieur tot leven

De glazen tafel was in de jaren 90 ongelofelijk populair. In iedere woonkamer met smaak, was wel een designtafel van glas te vinden. Van de eettafel tot de koffietafel, je kon er simpelweg niet omheen.

Sinds enkele jaren is de glazen design tafel terug van weggeweest. Met beroemde (bijna historische) ontwerpen van onder andere Mies van der Rohe (Barcelona tafel) en Eileen Gray (e1025) zijn het vooral de iconische varianten waar we verliefd op zijn geworden.


En gek is dat zeker niet. Want als je ziet met welke precisie en oog voor kwaliteit deze tafels gemaakt zijn, begrijp je waarom deze tafels ook vijftig jaar geleden al populair waren.

Probeer onze tafels gratis uit!

Benieuwd of een van deze design tafels bij jouw inrichting past? Dan kan je de tafel gewoon uitproberen! Doordat je bij Designerchairs24 achteraf kunt betalen, kan je de tafel op je eigen tempo uitproberen.

The most popular designs
at affordable prices

Free shipping
and free returns

More than 10.000
happy customers

2 year warranty
on all products