Toggle Nav
winkelwagen
Loading...


We gaan als een van de grootste online verkopers van Eames stoelen alweer enige tijd mee en dat betekent dat we een ruime collectie klantenervaringen kunnen overleggen. Vanaf de dag dat we de door onszelf geproduceerde Barcelona en Eames stoelen konden aanbieden, was onze passie voor kwaliteit voor iedereen zichtbaar.

Waar je ondertussen ook kijkt; hierboven op ons TrustPilot account of platformen zoals Houzz en MakeOver: de Eames stoelen van Designerchairs24 maken de hoge verwachtingen waar.

De Barcelona en Eames reviews verklappen het al: kwaliteit staat op 1

Met een groeiend aanbod budgetreplica’s van Eames en Barcelona stoelen neemt ook het aanbod van designstoelen van lage kwaliteit toe. We vinden het niet netjes om namen te noemen, maar Eames stoelen voor enkele tientallen euro’s kunnen onmogelijk van kwaliteit zijn.

Online zijn de meest uiteenlopende ‘horrorverhalen’ te vinden van deze goedkope Eames stoelen. Scheuren in de zit, zichtbare schroeven, doorgedrukte schroeven in de zit en comfort dat ver te zoeken is. Als het op de replica’s van het legendarische koppel Ray en Charles Eames aankomt, adviseren je daarom om niet voor de budgetmodellen te kiezen.

Bij Designerchairs24 kan je rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau. Dat betekent dat ieder onderdeel van onze Eames stoelen, net als de Barcelona Chairs, van hoge kwaliteit is. Duurzame, sterke materialen die je jarenlang van jouw favoriete zitmeubel laten genieten.

Alle door onze klanten geplaatste Eames reviews geven goed weer welke ervaring huidige gebruikers met deze stoelen hebben. We laten het daarom vooral aan onze tevreden klanten over om je te overtuigen van onze kwaliteit.

Deel jouw ervaring met onze Eames replica stoelen!

Ben jij al in het bezit van een van onze Eames eetkamerstoelen (of een ander product uit ons assortiment)? Dan zijn we hartstikke benieuwd naar jouw ervaring met de Eames stoelen van Designerchairs24, of dat nu de DSW, DSR, DAW of DAR is!

Op basis van jouw feedback kunnen wij de stoelen blijven verbeteren. Iets wat ervoor heeft gezorgd dat we de volledige Eames collectie ieder jaar nóg beter kunnen maken.

Wij zijn dus ook hartstikke benieuwd naar jouw ervaringen als je een van onze andere producten hebt gekocht, zoals de Barcelona Chair of een ander type Eames Chair. Deel je review met onze klantenservice of breng een bezoek aan ons TrustPilot account. We horen graag van je!

De populairste designs
tegen betaalbare prijzen

Gratis verzending
en retour

Meer dan 10.000
tevreden klanten

2 jaar garantie
op alle producten