Verzenden & retourneren, hoe werkt het?

Heb je een vraag over het bestelproces of jouw levering? Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice, we zitten klaar om al je vragen te beantwoorden!

pop furniture phone

Bel ons
+31 (0)702002127

Order

1.1 Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen op designerchairs24.com. Kies je gewenste product (het materiaal: leer, skai, gaas of kunststof), kies de gewenste kleur en voeg het product toe aan jouw winkelwagen. Je kunt er hierna voor kiezen om verder te winkelen of je kunt jouw bestelling afronden. Als je besluit om jouw bestelling af te ronden, moet je jouw verzend- en factuurgegevens invullen. Op de volgende pagina kunt je de gewenste betaalmethode selecteren. Wij zullen jouw bestelling verwerken en verzenden zodra deze procedure is afgerond.
1.2 Is het mogelijk om achteraf te betalen?
designerchairs24.com biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je kunt kiezen voor de optie 'betaling achteraf'. Je ontvangt het gewenste product en moet het bedrag binnen 14 dagen betalen. Voor deze betaalmethode wordt € 4,95 aan administratiekosten in rekening gebracht.
1.3 Kan ik mijn geplaatste bestelling annuleren?
Ben je van gedachten veranderd en wil je een reeds geplaatste bestelling annuleren? Geen enkel probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag om dit te regelen. Neem telefonisch contact op met de klantenservice via +31 (0)702002127 of mail ons op [email protected]
1.4 Vanuit welke landen kan ik een bestelling plaatsen?
Bij designerchairs24.com kunt je vanuit bijna elk land ter wereld een bestelling plaatsen. We verzenden naar bijna alle landen binnen de EU. Voor bestellingen buiten Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Finland, Denemarken, Zweden, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk is een toeslag van toepassing. Door de wetgeving in Zwitserland, kunnen we helaas niet verzenden naar Zwitserland. Wanneer u op een eiland woont zullen er extra kosten voor de levering worden gebracht, voor deze kosten kunt u contact opnemen met de klantenservice via +31 (0)702002127 or [email protected]
1.5 Kan ik een ander verzendadres opgeven dan mijn eigen adres?
Ja dit is mogelijk, echter alleen wanneer u een betaalmethode kiest waarmee u vooraf de bestelling voldoet (iDeal, bankoverschrijving, Sofort banking, Giropay of Creditcard) je kunt bij het afrekenen het vinkje verwijderen bij de optie 'Naar hetzelfde adres verzenden' en de benodigde gegevens invullen om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Bestellingen met de betaaloptie achteraf betalen waarbij het factuur adres en verzend adres verschillen worden na het plaatsen van uw bestelling geweigerd.

Leveren

2.1 Wat is de levertijd van mijn bestelling?
designerchairs24.com streeft ernaar om jouw product zo snel mogelijk te bezorgen. De bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt als je de bestelling voor 21.00 uur plaatst. Houd er echter wel rekening mee dat de verwerkingstijd van sommige betaalmethodes langer is en dat de levertijd per land kan verschillen. Raadpleeg de pagina met verzend- en retourgegevens voor alle levertijden. We zijn daarnaast ook afhankelijk van onze koeriersbedrijven. Levertijden kunnen hierdoor korter of langer zijn, maar we hebben hier helaas geen invloed op. Verzendtijden: Germany (1- 2 dagen)
France (2-3 dagen)
Netherlands (1 dag)
United Kingdom (1 dag)
Denmark (2-3 dagen)
Italy (2-3 dagen)
Sweden (2-3 dagen)
Austria (2-3 dagen)
Belgium (1 dag)
2.2 Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?
designerchairs24.com brengt geen verzendkosten in rekening voor bestellingen boven € 400. De verzendkosten voor bestellingen onder dit bedrag zijn afhankelijk van het aantal producten dat je hebt besteld en de totale prijs van deze producten. De totale verzendkosten kun je bij het afrekenen bekijken op de laatste pagina. De verzendkosten lopen uiteen van € 4,95 tot € 24,95. Er wordt € 75 extra in rekening gebracht voor invoerkosten bij bestellingen die naar Noorwegen worden verzonden.
2.3 Kan ik een afleverdag en tijd kiezen?
Het is op dit moment alleen mogelijk om een afleverdag te selecteren. Binnenkort zullen wij ook tijdsvakken introduceren die u vooraf kunt selecteren.
2.4 Kan ik mijn bestelling bij een pick-up point laten afleveren?
Haal je liever je bestelling op wanneer het jou uitkomt? Dit is mogelijk, selecteer dan bij de bezorgopties dat je de bestelling wilt ophalen. Op basis van jou postcode zullen wij dan de dichtsbijzijnde pick up points aangeven, je kunt een van deze pick up points selecteren om daar je bestelling af te laten leveren.
2.5 Ik ben niet thuis bij aflevering, wat nu?
Ben je niet thuis bij de aflevering, dan is dit geen probleem. Wij komen standaard tweede keer bij je langs. Hierna gaat de bestelling naar de dichtsbijzijnde pick-up point waar je deze tot 5 dagen na de 2e poging kunt afhalen, hierna gaat de bestelling automatische retour naar ons. Mocht je toch niet in de gelegenheid zijn om alsnog het pakket af te halen, laat ons weten wanneer het wel schikt en wij zullen dan dit voor je inplannen.