We vinden het bijzonder fijn om je bij onze website te mogen verwelkomen en we hopen dat we je kunnen helpen bij het vinden bij het interieur van jouw dromen. Wij zijn designerchairs24.com, een organisatie die is gespecialiseerd in het aanbieden van replica designmeubels.
Maak een keuze uit de door ons zorgvuldig geselecteerde collectie en creëer het interieur van jouw dromen. Onze kracht ligt in het feit dat we onze producten rechtstreeks bij de fabrikant kopen. Hierdoor kunnen we altijd een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding garanderen inclusief snelle levering.

Wat wij bieden

Altijd bereikbaar

Bij designerchairs24.com vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Daarom staan wij voor je klaar, wanneer het jou schikt! Wij zijn 7 dagen per week geopend: doordeweeks van 09:00 tot 21:00, op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00.

Minimaal 2 jaar garantie

Bij designerchairs24.com staat kwaliteit voorop. Wij bieden daarom op al onze producten minimaal 2 jaar garantie aan. Wij maken alleen gebruik van de beste partners en producten om een optimaal product aan te kunnen bieden.

Gratis bezorging

designerchairs24.com staat voor service. Daarom bieden wij op alle bestellingen gratis verzending aan op bestellingen boven de €400.

Eerst proberen, dan pas betalen

Bij designerchairs24.com bieden wij de betaaloptie achteraf betalen aan. Je kunt dan op je gemak het product thuis of op kantoor ontvangen. Binnen 14 dagen kun je beslissen of je het product wilt houden of het product gratis retourneert. Probeer het dus eerst uit.

14 dagen bedenktijd

Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt. Binnen deze termijn kun je gratis retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer hebt gekocht, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Gratis retourneren

Het kan voor komen dat het product niet naar je smaak is, bij ons is dat geen probleem! Je kunt eenvoudig je bestelling gratis retourneren.

Vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00. Op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 17:00. We staan klaar om je vragen te beantwoorden!


Bel ons: +31 (0)702002127
E-mail ons: [email protected]