Toggle Nav
winkelwagen
Loading...

Betaalmethoden bij Designerchairs24.com

Bij Designerchairs24.com bieden we een verscheidenheid aan betaalmethoden. U kunt ervoor kiezen om na levering te betalen of vooraf te betalen met Paypal, uw creditcard of uw vertrouwde lokale betaalmethode. Alle betalingen worden verwerkt in een beveiligde betaalomgeving.

Vragen?

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact met ons op:
020 - 21 46 621
[email protected]

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 21:00 uur

klantenservice

Onze betalingsmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en RegioBank), Knab, Moneyou, Triodos Bank, bunq of Van Lanschot

Achteraf betalen

Wilt u betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen? Dan is dit de perfecte betaalmethode voor u. U kunt de producten 14 dagen lang uitproberen, voordat u de factuur moet betalen. Er is een extra servicetoeslag van € 9,95 van toepassing op bestellingen die achteraf pas voldaan worden.

Credit card

Een creditcard is een universele betaalmethode. Met een creditcard kunt u aankopen doen, maar betaalt u er nog niet voor. Wanneer u een aankoop doet met een creditcard, leent u feitelijk geld van uw bank en betaalt u aan het einde van elke maand al het geld terug. Designerchairs24.com accepteert alle creditcards van Visa, Mastercard, American Express en Maestro. Door een SSL-beveiligde server te gebruiken, is uw betaling altijd veilig. Wanneer u gebruik maakt van uw creditcard om uw bestelling af te ronden bent u vaak ook nog eens minimaal 180 dagen verzekerd tegen diefstal,schade en fraude.

Sofort Überweisung

Sofort is een betaalmethode die voornamelijk in Duitsland wordt gebruikt, maar ook beschikbaar is in 7 andere Europese landen. Sofort is gebaseerd op het concept van een bankoverschrijving. In tegenstelling tot een reguliere overschrijving hoeft de consument alleen de betaling te verifiëren, alle andere details worden automatisch ingevuld. Dit elimineert elke menselijke fout en maakt Sofort eenvoudig, snel en veilig.

Giropay

Giropay is een betaalmethode voor inwoners van Duitsland. Met deze betaalmethode kunt u uw betaling uitvoeren in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Door gewoon wat informatie in te vullen en op verzenden te drukken, kunt u betalingen doen. Niet alleen is deze betaalmethode snel en gemakkelijk, hij is ook zeer veilig. Omdat de betaling plaatsvindt in de beveiligde omgeving van uw eigen bank, maakt u gebruik van hun beveiligde server om uw betalingen volledig uit te voeren.

De populairste designs
tegen betaalbare prijzen

Gratis verzending
en retour

Meer dan 10.000
tevreden klanten

2 jaar garantie
op alle producten